Subkommunale arbejdsstedsoplysninger for 2017

Jens posted this 17 september 2019

Vi har netop fået den noget nedslående meddelelse fra DST, at de ikke forventer at producere arbejdsstedsadresser for RAS2017 før RAS2018 udkommer næste år. Det vil sige, at vi indtil da ikke har subkommunale arbejdsstedsoplysninger for 2017 og de derfor heller ikke kan blive tilgængelige i Peg-og-klik før da.

Hvis vi kan få DST til at producere og levere arbejdsstedsadresser subkommunale oplysninger om dem inden da, vil de selvfølgelig hurtigst muligt blive indarbejdet i Peg-og-klik, men det er altså ikke sandsynligt.

Mvh  Jens

5 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
markdria posted this 1 weeks ago

Hej Jens

Der er ikke nyt ift. dette? 2017 forventes stadig først leveret til næste år sammen med 2018?

 

vh Mark

Jens posted this 3 days ago

Hej Mark

Det ser faktisk ud til at BYSTRA2017 er klar og jeg venter på at få den leveret. Når vi får BYSTRA2017 vil vi dog stadig arbejdsstedernes adresser i RAS2017 så de beskæftigede kan forbindes til subkommunale; det prøver jeg stadig at få opdateret/rettet før RAS2018 udkommer.

Mvh  Jens

markdria posted this 3 days ago

Hej igen

Hvornår ca. vil ARBDSTKODE/ARBDSTNAVN for 2017 i så fald være klar til kørsel i P&K?

vh Mark

Jens posted this yesterday

Hej Mark

Vi har modtaget BYSTRA2017 med selve variablerne, men de kan ikke umiddelbart gøres tilgængelige i Peg-og-klik idet arbejdsstedsadresserne i RAS2017 ikke duer. Jeg er dels i gang med at prøve at få RAS2017 rettet før foråret og dels i gang med at undersøge om der findes andre løsninger. ARBDSTKODE/ARBDSTNAVN vil blive tilgængelige i Peg-og-klik straks eller hurtigst muligt efter vi får adgang til brugbare arbejdsstedsoplysninger for de RAS-beskæftigede.

Vil det være relevant med en foreløbig løsning, som ikke vil være helt korrekt, men måske rammer 90-95%?

Mvh  Jens

markdria posted this yesterday

Hej igen

 

Hvor lang er tidshorisonten på sådan en løsning? 

 

Mark :)


Our 38 members have posted 252 times in 95 discussions