En ting som er anderledes i dette brugerforum i forhold til det gamle er, at man ikke længere som udgangspunkt får besked om alle nye indlæg. Det er dog meget praktisk at få besked om nye indlæg så her er kort beskrivelse af, hvordan man gør (husk at logge på):

1. Få besked om nye diskussioner: Under hver kategori (Generelt, Vidensdeling, ...) kan du klikke "Subscribe" - gør det. Nu vil du modtage notifikationer hver gang det startes en ny diskussion i dén kategori. Hvis du klikker "UnSubscribe" får du ikke længere notifikationer. Bemærk at du skal Subscribe hver kategori for sig.

2. Få besked om efterfølgende kommentarer: Under hver enkelt diskussion (f.eks. "Notifikation om nye indlæg") kan du klikke "Subscribe" - gør det hvis du gerne vil have notifikationer om den pågældende diskussion. Nu vil du modtage en notifikation hver gang der kommer et nyt indlæg i diskussionen. Hvis du klikker "UnSubscribe" får du ikke længere notifikationer. Bemærk at du skal Subscribe hver diskussion for sig - jeg prøver selv at gøre det til at vane at Subscribe alt hver gang jeg åbner en ny diskussion.

Personligt ville jeg foretrække automatisk at være tilmeldt notifikation om alle indlæg, men det er åbenbart ikke muligt i denne type forum. Fordelen er at man til gengæld kan fravælge/vælge notifikationer om enkelte diskussioner.

Last edited 14 september 2015