db07 på 117

vivi schmidt posted this 01 september 2015

Hej

Jeg har akut brug for ras beskægelse opdelt på 117 brancher svarende til nationalregnskabets indeling. Ligger I mon inde med en sådan aggregering og kan ligge den på f ?

vivi

3 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
Irena S posted this 01 september 2015

Hi Vivi,

Jeg har lige kigget på vores aggregeringer, og de viser, at vi har en gammel aggregering.

Så jeg har lavet en hel ny, som vi også bruger i vores BASIS model. Den aggregerer db07 til 117 koder af nationalregnskab, og ligger på F. (navn: fmt_DB07_117a.sas)

Jeg håber, at det er det, du spørger om.

irena

vivi schmidt posted this 01 september 2015

FEDEST - tak Irena

vivi schmidt posted this 07 september 2015

hej irena

Har du et forslag til hvad jeg gør af den store restgruppe der er tilbage, når ras beskæftigelse deles op på nationalregnskabets gruppering. Det er kun en fjerdedel af grupperingen Uoplyst, der er egentlig uoplyst i ras-termologi. I Nordjylland er det heller ikke branchen Internatioinale organisationer, der er forklaringen. Så jeg mangler nok at forstå hvem det er, der er i gruppen uoplyst. Synes du det er mest korrekt at fordele uoplyst bredt ud over alle brancher, når nu jeg gerne vil have al ras beskæftigelse med? 

Jeg tror der er en fejl i Grundskole. Tallene mangler helt. Det kunne godt se ud som om beskæftigelsen her istedet er røget ind i 850020 Gymnasier.  

Anlægsvirksomhed. Hvorfor mangler den i 2013 og ikke i 2011?  

Kunne du ved lejlighed sætte branchekoder på (vær obs på at der har sneget sig nogle tastefejl ind i branchebenævnelserne, der ændrer rækkefølgen)

På forhånd tak, Vivi


Our 53 members have posted 286 times in 108 discussions